Afslibning og afhøvling i Kolding

 

Det har i flere år været muligt at få foretaget afslibning og afhøvling af trægulve i Kolding . Hos Bjørns Overfladebehandling går vi skridtet videre og bestræber os på at give jer en så, hensigtsmæssig en oplevelse som over hovedet muligt. Bjørns Overfladebehandling har fra start med til at hæve overliggeren markant i forbindelse med afslibning og afhøvling af trægulve i Kolding.  De største frustrationer har helt klart været den støv, som er en naturlig fjende hvis man får udført afslibning og afhøvling i Kolding. Mere end 70 procent svarede entydig en markant mindskning af støv som den første skurk. Vi besluttede da at gøre noget ved det effektivt, for at imødegå de forventninger som der var i forhold til afslibning og afhøvling i Kolding

 

Afslibning og afhøvling af trægulve

 

Vi har konstant arbejdet på at forbedre afslibning og afhøvling af trægulve. Vi lagde fra start en strategi som bestod af at vi var nød til at vælge en fremadrettet strategi, hvor vi ved investeringer i ny teknologi samt arbejde på at forbedre de arbejdsprocesser som der er i forbindelse med specielt afhøvling af trægulve.  Men ligeså vigtigt at vi stadig skulle være konkurrencedygtige, med andre ord måtte ikke påvirke vores konkurrenceevne i forhold til andre gulvafsliber væsentligt. Det er lykkes til fulde. Specielt de store resurser som vi har brugt på at forbedre vores arbejdsgange har været med til at forbedre støvniveauet for både os selv, samt hos kunden når vi udfører gulvafslibning både under og efter vi har udført gulvafslibning Kolding.

 

Priser afslibning og afhøvling i Kolding

 

Kigger man på vores priser på afslibning og afhøvling i Kolding, er vi yderst konkurrence dygtige. I dag er der nogle som kun kigger efter priserne i forbindelse med afslibning af trægulve. Til det er der kun 1 ting at sige pris og kvalitet hænger sammen. Man får hvad man betaler for. Vi er i forvejen i en branche som kun kan overleve i kraft af stordriftsfordele. Men vælger man at spare på arbejdskraften, ved brug af østeuropæisk arbejdskraft, som kunden i rigtig mange tilfælde ikke er mulig at kommunikere. Samt spare på materialerne er det muligt at gøre det billigere. Men sparet er ikke tjent. Som professionel gulvafsliber bør man kun bruge de bedste produkter. Det være sig maskiner samt udstyr. De produkter som vi bruger har typisk 2-3 gange længere holdbarhed end hvis man bruger discount produkter fra varehuse. Det vil sige, forventer man at man vil have et flot trægulv over længere tid vil det koste flere behandlinger i den periode, hvis man ikke har brugt de rigtige produkter. Samtidig må man ikke undervurdere at en afhøvling er hårdt fra trægulvet. Chancen for at man bliver nød til at investere i et nyt trægulv i den nærmeste fremtid vokser markant. Man afhøvler typisk 2-4 mm af overfladen hver gang man afhøvler trægulvet. Så det vil ofte betale sig i længden at betale for en professionel gulvafsliber som Bjørns Overfladebehandling. Du kan se priser afslibning og afhøvling i Kolding her.

 

Du kan se rundt på siden og få stillet din nysgerrighed i forhold til de forskellige aspekter i forbindelse med gulvafslibning.

 

Skulle du have spørgsmål eller havde brug for hjælp er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Mvh Bjørns Overfladebehandling

 

 

Kontakt Bjørns Overfladebehandling

 

 

Kontakt us

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input