Afslibning og afhøvling i Fredericia

 

Afslibning og afhøvling i Fredericia har længe haft en tradition for at støve meget. Vi har hos Bjørns Overfladebehandling arbejdet hårdt for at få støv niveauet ned ved afslibning og afhøvling i Fredericia. Afhøvling har været det som har givet de største problemer da man nærmes skærer i træet hvilket giver meget fint støv som både er i luften samt hænger på væggene m.m. Dette er heldigvis et overstået kapitel nu. Bjørns Overfladebehandling er specialisten i støvfri gulvafslibning. Vi har erfaringen, efter at have udført afslibning og afhøvling i Fredericia i mange år. Vi har virkelig modtaget god respons i forbindelse med afslibning at trægulve i Fredericia.

 

Afslibning og Afhøvling af trægulve

 

Afslibning og afhøvling af trægulve i Fredericia har længe nydt godt af, at man i et godt miljø kan få udført gulvafslibning. Uden unødvendige gener i forbindelse med afhøvling og afslibning af dit trægulv. Vi har gjort det ud fra at kommer det kunden til gode, kommer det også os selv til gode. Vi har selv nydt godt af de tiltag som vi har lavet, i forbindelse med forbedringerne af afslibning og afhøvling af trægulve. Der er de sidste 10 år løbende blevet forfinet, en del ved tekniken, som har været nødvendige, for at nå målet. At vi har haft en strategi fra start, har været med til at vi har kunnet indføre støvfri gulvafslibning i Fredericia, uden det har påvirket prisen. Samtidig har vi konstant været nød til at ændre arbejdsprocesserne, i forbindelse med afslibning og afhøvling af trægulve. Det er lykkedes til fulde, har krævet mange resurser, men har uden tvivl være besværet værd.

 

Priser afslibning og afhøvling

 

Hvis du ser på priser afslibning og afhøvling igennem de sidste 10 år har de ikke ændret sig meget. Men som kunde har det ændret sig markant da man får meget mere for pengene. Specielt overfladebehandlingerne har ændret sig markant. Det er som udgangspunkt blevet vandbaseret systemer som er blevet forbedret, så markant så de i dag er mindst lige så stærke som de gamle solvent systemer der blev brugt. Den store forskel på førhen og i dag er at miljøet løbende er kommet mere og mere i centrum. De priser vi har for afslibning og afhøvling er uden tvivl et kvantum spring i forhold til førhen. Mange virksomheder har taget fantastisk godt i mod, at det er muligt at opholde sig i rummene umiddelbart efter vi har forladt rummene da man ikke skal spekulere på støv i lungerne eller halsen bagefter. Se vores priser afslibning og afhøvling.

 

Vi anbefaler dig at kigge rundt på siden, skulle du have spørgsmål, eller har brug for at komme i kontakt med os, er du altid velkommen til at ringe eller kontakte os .

 

Mvh Bjørns Overfladebehandling

 

 

Kontakt Bjørns Overfladebehandling Her

 

 

Kontakt us

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input