Gulvafslibning København

 

Bjørns Overfladebehandling er specialisten i støvfri gulvafslibning. Danske håndværkere udfører støvfri gulvafslibning til alle firmaer som har behov for gulvafslibning København. Vi er jævnlig i København til større projekter i forbindelse med afslibing og afhøvling af trægulve. Vælger man Bjørns Overfladebehandling er det din garanti for at kvaliteten er i top, og støvet er i bund. Har du brug for gulvafslibning København, kræver det minimum et helt hus eller støre antal kvm, hvis det er hos private. Som udgangspunkt arbejder vi kun for firmaer som skal have udført gulvafslibning København.

 

Gulvafslibning af Trægulve i København

  

I forbindelse med gulvafslibning af trægulve i København, har du nu muligheden for at vælge kvalitets afslibning af dit trægulv. Gulvafslibning har altid kæmpet med et dårligt ry, i forbindelse med støvet som var uundgåeligt i forbindelse med, gulvafslibning af trægulve i København i mange år. Vi har igennem de sidste 10 år forsøgt og lykkedes med at sætte nye standarder for hvilke forventninger, man kan have i forbindelse med, afslibning og afhøvling af trægulve. Vi besluttede i kraft af en kundeundersøgelse, vi fik udført for 10 år siden, at finde ud af hvad vi kunne forbedre, i forbindelse med gulvafslibning af trægulve i København. Næsten 80 procent af svarene var minimering af støvet. Vi valgte en strategi med løbende forbedringer, via investeringer af nyt udstyr løbende samt, en ændring af næsten alle arbejdsprocesser, vi var nød til at indarbejde nogle nye tekniker for først minimere, siden fjerne støvet. Rent miljømæssig er der sket et kvantum spring i forbindelse med gulvafslibning af trægulve i København. I dag er det primært vandbaseret produkter, som der bliver brugt. Det har også fjernet et stort problem som vi fandt i vores undersøgelse, da hovedpine ikke har været usædvanlig for vore kunder, at kæmpe med efterfølgende ved overfladebehandling med solvent baserede lakker og overfladebehandlinger af trægulve. I dag er de vandbaserede produkter fuldt på højde med de gamle solvent baserede overfladebehandlinger på de fleste områder. Nogle steder endda endnu bedre slidstyrker m.m. Hos Bjørns Overfladebehandling bruger vi kun professionelle produkter i forbindelse med gulvafslibning.

 

Priser gulvafslibning København

 

I forbindelse med vores investeringer, har vore priser gulvafslibning København ikke ændret sig meget. Det er kun lykkedes via den langsigtede strategi, med løbende investeringer som vi har fulgt igennem de sidste 10 år. Det samtidig med, forbedringer af arbejdsgangene, har gjort vi stadig kunne have de samme konkurrencedygtige priser gulvafslibning København, men giver kunden meget mere for pengene. Forskellen på de professionelle produkter, og de discount produkter som kan købes er typisk 2-3 gange længere holdbarhed ved korrekt udførelse, som skal medregnes i forbindelse med, vore priser gulvafslibning København. Samtidig forlænger det trægulvet´s levetid markant, da der er begrænsninger for hvor mange gange man kan genbehandle et trægulv, hvis man venter så længe at afhøvling igen bliver nødvendig. Afhøvling af trægulve afhøvler op til 4 mm. af trægulvet. Det kræver stor erfaring at kunne vurdere hvor meget man skal afhøvle i en given situation. For meget afhøvlet kan direkte flække trægulvet, for lidt vil medføre et trægulv som aldrig bliver plan. Det kan ligeledes ske ved lejet udstyr, typisk er det dårligt vedligehold lejer som er skyld i det dårlige resultat. Seer gulvet helt forfærdelig ud efter et besøg af en afsliber skyldtes det enten for lidt afhøvling eller mangel på det, eller at maskinerne ikke har fået efterset lejerne i lang tid. Se vores priser gulvafslibning København 

 

Håber du fik et indblik i de problematikker som vi har haft og arbejder med. HUSK man får hvad man betaler for. Vælger man at søge de billigste priser, er det svært at være irriteret, da de aldrig vil kunne konkurrer på kvaliteten samtidig, der vil altid være foretaget nogle valg af den enkelte virksomhed. 

 

Bjørns Overfladebehandling består kun af danske håndværkere. Vi garanter et godt forløb ved afgivelse af en opgave til os. Alt kommunikation under et arbejde foregår via undertegnede, så misforståelse undgås.

 

 Kontakt Bjørns Overfladebehandling

Kontakt us

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input