Gulvafslibning Vejle

Gulvafslibning Vejle og omegn. For alle typer afslibninger og afhøvlinger af trægulve kræver det stor erfaring at kunne bedømme hvilken behandling samt omfang, som dit trægulv skal have. Gulvafslibning  Vejle, Børkop, Hedensted m.m har igennem de sidste 10 år haft glæden af at få besøg af Bjørns Overfladebehandling. Vi har specielt de sidste par år mærket et boost.

 

Gulvafslibning Vejle

Den største grund er nok en anerkendelse af vores koncept, med støvfri gulvafslibning. Primært har vi fået flere og flere henvendelser som årerne er gået, i forbindelse med ,  de positive tilkendegivelser, de har haft til vores arbejde, som så er blevet delt ud blandt omgangskræsene. Vi har som udgangspunkt overfladebehandlet med ludbehandling, oliebehandling samt lakering ved gulvafslibning i Vejle. Men i rigtig mange  tilfælde er vi blevet kontaktet i forbindelse med at folk har lånt noget udstyr som de har forsøgt sig med af afslibe deres trægulv i Vejle. Hvad mange folk ikke er klar over er at, udstyret ikke i rigtig mange tilfælde er ordentligt vedligeholdt. Så selv en garvet afsliber vil ikke have en chance for et godt resultat, hvis valsen er skæv.

 Gulvafslibning lakering Vejle

Vi bestræber os på at blive de førende, ikke blot i Danmark men Skandinavien indenfor støvfri gulvafslibning Vejle. For os betyder det meget at kunne både levere, samt aflevere et godt resultat. Både til glæde for os og andre som har fået udført en overfladebehandling af sit trægulv. Find priser gulvafslibning Vejle

 

Kontakt Bjørns Overfladebehandling

 

Kontakt us

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input