Gulvafslibning Aarhus

 

I forbindelse med gulvafslibning Aarhus, har det nærmest været en tradition, at det i forbindelse med afslibning og afhøvling støver meget. Mange kunder har oplevet at det ikke er udsædvanlig at tilstødende lokaler, er blevet støvet til ved gulvafslibning Aarhus. Dette har Bjørns Overfladebehandling valgt at gøre noget ved, i forbindelse med gulvafslibning Aarhus. Støvfri gulvafslibning i Aarhus har været en stor succes. Vi udfører det som udgangspunkt kun, gulvafslibning Aarhus for erhvervslivet i Aarhus. Men større private projekter kan sagtens komme på tale. Vi har valgt at konkurrerer på kvalitet til de bedste priser. Vi bruger kun de bedste professionelle produkter, samt maskiner på markedet. Forskellen på discount produkter og professionelle er typisk 2-3 gange længere holdbarhed på et trægulv, behandlet med professionelle produkter. Det vil altid betale sig hjem for kunden at bruge professionelle produkter, da man samtidig slipper for at skulle skifte gulvet inden for den nærmeste fremtid. Gulvafhøvling er utrolig hårdt ved gulvet. Afhøvling af trægulve, giver et utroligt flot resultat men er begrænset, hvor mange gange man kan udføre det inden at man bliver nød til at skifte gulvet. Ikke unormalt der skal høvles 4 m.m. af trægulvet, for at få en flot overflade i forbindelse med gulvafslibning Aarhus.

 

Gulvafslibning af trægulve i Aarhus

 

Gulvafslibning af trægulve i Aarhus har været i en rivende udvikling, i de sidste 10 år. I dag er de produkter som bliver brugt, når der bliver udført gulvafslibning af trægulve i Aarhus, næsten alle vandbaserede. Miljøet er forbedret markant i forbindelse med, overfladebehandling af trægulve i Aarhus. Førhen var det ikke usædvanligt at kunderne døjede med hovedpine, i forbindelse med de solvent baserede overfladeprodukter, som der blev brugt . Samtidig har vi hos John´s Gulvafslibning arbejdet hårdt for, at få støvet væk ved gulvafslibning af trægulve i Aarhus, som vores branche længe har været kendt / berygtet for. Vi har igennem 10 år arbejdet hårdt for, at forbedre forholdene for vore kunder, samt ikke mindst for os selv, som arbejder med det til hverdag. Vi har igennem investeringer samt konstante forbedringer af vores arbejdsgange igennem de sidste 10 år lykkedes med at, afhøvling og afslibning ikke giver nogle gener efter et besøg af os. Støvfri gulvafslibning af trægulve i Aarhus er blevet taget godt imod. Mange med nogle betænkeligheder men de er alle blevet gjort til skamme ved udførelse af gulvafslibning Aarhus af Bjørns Overfladebehandling. Vi udfører alle typer overfladebehandlinger af trægulve lud, oliebehandling eller lakering af trægulve i topkvalitet. Samtidig får du som kunde støvfrit gulvafslibning, af dine trægulve i Aarhus

 

Priser Gulvafslibning Aarhus

 

Det er lykkedes os at indføre støvfri gulvafslibning, uden at det har haft nogen konsekvenser for vore priser gulvafslibning Aarhus i den mellemliggende periode. Det er primært lykkedes os via en langsigtet strategi, som omhandlede over tid, at investere i nye teknologier indenfor afslibning og afhøvling af trægulve. Kigger man nøgternt på vore priser gulvafslibning Aarhus, har man faktisk fået meget mere for de samme penge igennem de sidste 10 år. De vandbaserede produkter er fuldt ud på højde med de solventholdige produkter, man brugte førhen. Forskellen er blot at arbejdsmiljøet samt kundens miljø er forbedret markant. Dertil skal man lægge, at nu er der ikke engang støvgener mere, som give problemer efter gulvafslibning af trægulve i Aarhus. Du kan se vore priser gulvafslibning Aarhus her.

 

HUSK man får hvad man betaler for. Vælger man at søge de billigste priser, er det svært at være irriteret, da de aldrig vil kunne konkurrer på kvaliteten samtidig. Der vil altid være foretaget nogle kompromis af den enkelte virksomhed. Hos Bjørns Overfladebehandling bruger vi kun de bedste professionelle produkter i forbindelse med gulvafslibning Aarhus.

 

John´s gulvafslibning består kun af danske håndværkere. Vi garanter et godt forløb ved afgivelse af en opgave til os. Alt kommunikation under et arbejde foregår via undertegnede, så misforståelser undgås.

 

Mvh Bjørns Overfladebehandling

 

 

Kontakt Bjørns Overfladebehandling

 

Kontakt us

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input