Gulvafslibning Brørup

 

Bjørns Overfladebehandling har igennem de sidste 2 år haft en stor stigninger i besøg i forbindelse med gulvafslibning Brørup. Bjørns Overfladebehandling har specialiseret os i støvfri gulvafslibning, som indbyggerne i Brørup har taget godt imod. I forbindelse med gulvafslibning Brørup har kunne konstatere at de fleste jobs som vi har modtaget er sket i forbindelse med anbefalinger fra tidligere kunder som har fået afslebet og afhøvlet deres trægulve. Vi er virkelig beæret over disse anbefalinger. Generelt er vores branche meget afhængig af anbefalinger. For Bjørns Overfladebehandling har vi et motto som siger, at hvert hjem som vi efterlader er et showroom. I forbindelse med gulvafslibning Brørup har vi haft stor succes ved at udføre støvfri gulvafslibning i forbindelse med afslibning og afhøvling af trægulvene.

 

Gulvafslibning og overfladebehandling trægulve i Brørup

 

Vi har bestræbt os på at blive den førende gulvafsliber i Syddanmark. I vores bestræbelser på dette mål, har vi valgt at fokusere på støvfri gulvafslibning og overfladebehandling af trægulve i Brørup. Vi har igennem 10 år arbejdet målrettet på at ændre synet på gulvafslibning og overfladebehandling af trægulve i Brørup. Det har normalt været kendetegnet ved gulvafslibning at det støver utroligt meget. Det er primært afslibning og især afhøvling som er skyld i det. Ved at bruge en langsigtet strategi har vi formået løbende at investere i de nyeste teknologier inden for afslibning og afhøvling. Med i den strategi var der en totalt revurdering af de arbejdsmetoder som vi havde. Vi har brugt store resurser på at ændre vores arbejdsmetoder, så de støver så lidt som muligt, uden af få nogen konsekvenser for vores konkurrenceevne. Det er faktisk lykkedes os at indføre det hele uden yderligere omkostninger for kunden. Forskellen er at både kunden samt os selv har forbedre arbejdsmiljøet væsentligt i forbindelse med gulvafslibning både under arbejdet samt markant forbedring af miljøet af de rum som vi afleverer efter gulvafslibning og overfladebehandling af trægulve i Brørup.

 

Priser gulvafslibning og afhøvling Brørup

 

Vores priser for gulvafslibning og afhøvling Brørup er for dansk kvalitetsarbejde. Vi har kun danske håndværkere ansat. Hele kommunikationen i forbindelse med afslibning og afhøvling er med mester selv. For os er det vigtigt at hele processen, i forbindelse med en opgave bliver en positiv oplevelse for begge parter. Alt arbejde bliver udført i den bedst mulige kvalitet. Samtlige produkter som bliver benyttet af Bjørns Overfladebehandling er kun professionelle produkter. Forskellen på de professionelle overfladeprodukter (lud / oliebehandling og lakering) til trægulvet i forhold til brug af discount produkter, man kan købe i handelen er typisk 2-3 gange længere holdbarhed . I forbindelse med gulvafslibning Brørup vil man opnå den bedst mulige holdbarhed, samtidig med at trægulvet har lidt mindst mulig belastning. Har man ikke styr på afhøvling, kan det hurtigt koste et nyt trægulv, da man afhøvler for meget af for at en flot overflade. I bedste fald kan det vente til næste gang man skal have frisket sit trægulv op, med gulvafslibning Brørup. Se vores priser gulvafslibning og afhøvling Brørup.

 

Klik rundt på siden for at lære mere om hvad gulvafslibning går ud på.

 

Har du yderligere spørgsmål kan du enten ringe eller kontakte os via kontaktformularen nedenunder.

 

Mvh Bjørns Overfladebehandling

 

 

 Kontaktformula Bjørns Overfladebehandling

 

 

Kontakt us

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input